In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tips dan trik

[Tips & Tricks] Aplikasi Google Camera Port : Developer

2019-04-21 12:14:33

1,279 20

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#2

bug1
Info yg bermanfaat. Pengen nyobain. Thx.

silahkan sob
2019-04-21 13:15:32
Reply Report

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#5

1659032592
sudah coba hasilnya mantap

sangat memuaskan :)
2019-04-21 17:41:48
Reply Report

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#8

1720028610
pake yang BSG, MI8 VIC Final. gw udah coba di mimix3 hasilnya paling top

sama bro
ane Renot 7 pake BSG mantul
2019-04-21 21:37:44
Reply Report

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#10

1902176779
kok gak bisa di instal ya

udh pastikan GCam nya sesuai dgn tipe hp nya gan ?
2019-04-21 22:08:02
Reply Report

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#14

arsadewa_17
Saya R5P rom global stable terbaru ttp force close gimana ya bos

cam2api udh aktif blum om ?
2019-04-22 07:35:54
Reply Report

Advanced Bunny

Kruncy Krunch Author | from Redmi Note 7

#17

arsadewa_17
Oh ini mesti instal twrp segala macam enable cam2api

iya bagi hp yg belum aktif aja gan
klo hp yg lain seperti redmi note 7 udh dr xiaominya aktif, tinggal install GCam nya
2019-04-22 13:47:49
Reply Report
  • Followers

    3

  • Threads

    2

  • Replies

    39

  • Points

    143

Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy

Quick Reply To Top Return to the list