In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Bincang

[Lain-Lain] cara pakai akun mi baru di hape yang lama bagaimana?

2019-04-18 05:04:05
30 1
Mi account gw selalu minta password yang notabene gw beli second, si penjual g bisa di hubungi jadi gw nggak megang email dan phone numbernya, terus cara pindahin akun yang gw buat, ke hp gw beli second ini gmn? gimana cara log out mi account tanpa email/phone/password dan pindahin mi account ke hp yang gw mau
2019-04-18 05:04:05
Favorites RateRate

Pro Bunny

Mr. Detson | from MI 8 Lite

#1

harus pake pass dan email gan.. ada cara sih cara lainnya tapi diusahakan terus untuk menghubungi pemilik akun yang sebelumnya..
2019-04-18 06:55:46
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6183312069

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    0

  • Points

    5

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list