In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi Phone

[Ulasan&Unboxing] XIAOMI BLACK SHARK 2

2019-04-05 15:34:23
710 8
Wahhh ternyata Xiaomi black shark 2 sangat mantap, processornya high end kalo buat PUBGM lancar jaya nggak ada lag nya.
Pokoknya Xiaomi black shark 2 recommended deh
2019-04-05 15:34:23
Favorites1 RateRate

Master Bunny

@limNet | from MI 8 Lite

#1

ya jelas lah brow....harganya aja segitu
2019-04-05 16:10:15

Rookie Bunny

1869271167 Author | from Redmi S2

#2

@limNet
ya jelas lah brow....harganya aja segitu

Ya emang bro
2019-04-13 17:56:05

Master Bunny

@limNet | from MI 8 Lite

#3

1869271167
Ya emang bro

dapatnya harga berapa gan?
2019-04-13 18:52:23

Rookie Bunny

6199558180 | from app

#4

ga bisa pake tema MIUI ya
2019-05-30 10:39:44

Rookie Bunny

edi 081 | from app

#5

saya juga pakei cuma ui nya yg kurang kenapa pakei joy ui. kenapa gak pakei MIUI
2019-06-02 08:25:51

Rookie Bunny

edi 081 | from app

#6

@limNet
dapatnya harga berapa gan?

8.198.000 yg 8/128
2019-06-02 08:26:40

Rookie Bunny

1869271167 Author | from Redmi S2

#7

edi 081
8.198.000 yg 8/128

sama bro tapi agak turun dikit
2019-06-03 20:32:12

Master Bunny

iepouel | from Mi 9 SE

#8

edi 081
saya juga pakei cuma ui nya yg kurang kenapa pakei joy ui. kenapa gak pakei MIUI

karena sebenarnya BS itu brand sendiri bukan asli Xiaomi, dia numpang dompleng nama via Mi..
2019-06-23 00:12:32
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1869271167

Rookie Bunny

  • Followers

    33

  • Threads

    2

  • Replies

    8

  • Points

    66

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list