In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5A

[Diskusi] Kapan update miui 10 di xiaomi redmi note 5a prime yah ?

2018-12-10 11:16:21
487 11
Bantu jawab!!
2018-12-10 11:16:21
Favorites RateRate

Rookie Bunny

1836087227 | from Redmi Note 5A Prime

#1

sama gan aq juga belom
2018-12-12 07:58:20

Semi Pro Bunny

Awih | from Redmi Note 5A

#2

seperti tahun depan nih ke miui10 y
2018-12-14 23:29:46

Semi Pro Bunny

Sembario | from Redmi Note 5A

#3

Ntah lah gan, jangan terlalu banyak berharap, mainin aja hpnya secara optimal
2018-12-15 22:58:22

Rookie Bunny

Mas_BW | from Redmi Note 5A Prime

#4

punya and udah MIUI 10 gan pake room globe beta
2018-12-18 02:12:20

Rookie Bunny

Mas_BW | from Redmi Note 5A Prime

#5

MIUI 10 gan mantap ringan
2018-12-18 02:14:05

Rookie Bunny

1754238302 Author | from Redmi Note 5A Prime

#6

1895240900
punya and udah MIUI 10 gan pake room globe beta

gmn caranya bang mohon bantuannya
2018-12-18 11:47:48

Rookie Bunny

1871131512zainal | from Redmi Note 5A

#7

miui dari berbagai versi sama aja, gak ada yg istimewa.tapi gak tau kalau miui 10.soalnya belom coba
2018-12-18 13:48:01

Rookie Bunny

1886112007 | from Redmi Note 5A

#8

aman gak gan miui 10 global beta itu
2018-12-18 14:45:57

Advanced Bunny

Chandra dinata | from Redmi Note 5A Prime

#9

saya pengguna redmi note 5a Prime sampai saat ini juga belum dapat update MIUI
2018-12-29 13:08:39

Advanced Bunny

1870138736 | from Redmi Note 5A Prime

#10

kemungkinan langsung MIUI 11 nih, soalnya dikutip GSMArena MIUI 11 bakal rilis dalam beberapa bulan kedepannya..
2019-01-14 13:23:09
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1754238302

Rookie Bunny

  • Followers

    2

  • Threads

    4

  • Replies

    4

  • Points

    40

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list