In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tanya Jawab] ini hp saya seri note 5 biasa atau yang 5 pro sih

2018-07-04 12:13:04
1197 7
kurang tau karna baru menggunakan hp xiomi
2018-07-04 12:13:04
Favorites RateRate

Advanced Bunny

Diaz Airil F | from Redmi Note 5

#1

Note 5 pro itu nama di India, kalau nama resmi di Indonesia Note 5 (tanpa ada embel2 pro)
2018-07-04 12:19:54

Advanced Bunny

1679276110 Author | from Redmi Note 5 Pro

#2

enakan resmi indo yah :( hp gua kmeranya ga kebuka grgr update sistem ke 9.5.14.0
2018-07-04 12:22:37

Advanced Bunny

1679276110 Author | from Redmi Note 5 Pro

#3

diaplikasi sistemnya juga ga ada settingan kamera :( jd ngerasa iri blm sempet puas puasin kamera ini
2018-07-04 12:23:46

Banned

gregadjah | from Redmi Note 5

#4

MEI7S emang model name untuk RN5 PRO.
just to make sure, cek sensor kameranya aja om :)
2018-07-04 12:48:08

Advanced Bunny

imam nurcahyo | from Redmi Note 5

#5

Diaz Airil F
Note 5 pro itu nama di India, kalau nama resmi di Indonesia Note 5 (tanpa ada embel2 pro)

baterai mu awet ndak ?
2018-07-04 13:54:48

Pro Bunny

Nkusuma | from Redmi Note 5

#6

http://en.miui.com/thread-2683843-1-1.html
2018-07-04 14:29:55

Advanced Bunny

Diaz Airil F | from Redmi Note 5

#7

Awet gan, itu 1h 31m tanpa diapake ngurangin 5% dari 100%
2018-07-04 16:35:20
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1679276110

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    32

  • Points

    236

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list