In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Diskusi] screen protector/tempered glass untuk reno5

2018-06-18 03:36:08
282 4
Saran dong, TG yg bagus buat reno 5 supaya main moba gak keset pas jempol keringetan.
2018-06-18 03:36:08
Favorites RateRate

yasaklı

gregadjah | from Redmi Note 5

#1

saya sih pakai matte screen protector,
bukan karena ngegame,
tapi emang dasarnya muka keringetan.
saat terpasang di s9 (kanan)
vs clear tempered glass on a8 ( kiri ).
2018-06-18 03:58:49

Rookie Bunny

1823318201 Author | from Redmi Note 5

#2

gregadjah
saya sih pakai matte screen protector,
bukan karena ngegame,
tapi emang dasarnya muka keringetan.

tersedia untuk reno5 gak tuh?
2018-06-18 04:00:19

yasaklı

gregadjah | from Redmi Note 5

#3

1823318201
tersedia untuk reno5 gak tuh?

custom / tailor made,
kalaupun belum ada, bisa measured on the spot
lokasi di roxy square, harga 119-139 termasuk pasang.
2018-06-18 04:06:55

yasaklı

gregadjah | from Redmi Note 5

#4

1823318201
tersedia untuk reno5 gak tuh?

lupa, sempat pasang di R5+, yang megang istri saya.
sekarang di RN5 saya pake regular tempered glass.
2018-06-18 04:08:40
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1823318201

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    3

  • Replies

    2

  • Points

    51

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list