In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 3s

[Tanya Jawab] Kok akum mi di pengaturan saya tidak bisa di buka?

2018-05-11 21:59:56
432 7
2018-05-11 21:59:56
Favorites RateRate

Advanced Bunny

Defi Gustira | from Redmi 3S

#1

ga bisa dibuka gimana gan ? tolong di ss pas keluar notif errornya, biar ketauan kenapanya
2018-05-11 22:11:02

Rookie Bunny

1821351689 Author | from Redmi 3S

#2

Di klik gaada muncul apa"
2018-05-11 22:12:45

Advanced Bunny

Defi Gustira | from Redmi 3S

#3

restart dulu, kalau hpnya masih baru hard reset aja/kembali ke settingan pabrik
2018-05-11 22:20:53

Advanced Bunny

Nana Tah | from Redmi 3S

#4

sebelumnya udah pernah bikin akun mi?
2018-05-12 01:15:28

Rookie Bunny

1821351689 Author | from Redmi 3S

#5

Kalo di reset pabrik takut mentok di logo
2018-05-12 02:16:03

Rookie Bunny

1821351689 Author | from Redmi 3S

#6

Kurang tau saya, soalnya pas beli second udh begini keadaanya
2018-05-12 02:16:58

Moderator

Doellah3 | from Redmi 4X

#7

1821351689
Kalo di reset pabrik takut mentok di logo

jangan di reset dulu gan,,ini masuk mi community dari mana? aplikasi atau browser?
2018-05-12 03:11:00
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1821351689

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    3

  • Points

    14

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list