In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Teknologi

[Diskusi] Cara mengatasi video terhapus

2018-05-11 11:17:33
621 4
Gimana sih cara nya video yg terhapus bisa balik lagi ke galeri.. tolong dong
2018-05-11 11:17:33
Favorites RateRate

Master Bunny

Kacanggodhog | from Redmi Note 5A

#1

kalau di memory sudah tidak ada, tidak bisa dikembalikan
2018-05-11 11:21:06

Rookie Bunny

Jose Pardede Author | from Redmi Note 5A

#2

saya nyimpan video ny di SD card trus gk sengaja kehapus... jdi gk bisa lagi ya di balikin
2018-05-11 11:37:17

Grand Master Bunny

ditonyo | from Redmi 5 Plus

#3

Jose Pardede
saya nyimpan video ny di SD card trus gk sengaja kehapus... jdi gk bisa lagi ya di balikin

kalo di sdcard pake ini gaan = https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easeus.mobisaver
2018-08-07 03:41:08

Rookie Bunny

1843584856 | from Redmi 5

#4

Klau ngatasi krtu sd yng nga k baca gmna yah
2018-08-07 05:41:46
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Jose Pardede

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    8

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list