In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

Master Bunny

Riza Adam | from Redmi 5

#51

luar biasa excellent
2018-04-19 23:27:52

Pro Bunny

gue_dodi | from Redmi 4X

#52

1677326550/ Eddy MH
Bagaimanapun tetep lebih bagus dibandingkan type² xiaomi sebelumnya, khususnya low-light, kalo la ...

ckckck.. seperti yg saya bilang cuma gimmick.. (soal langit ga bisa kepotret silahkan mampir di trit saya gan) :)
2018-04-20 00:03:36

Advanced Bunny

Fahrudin Maskur | from Redmi 5

#53

memang ganas kameranya !
2018-04-20 00:11:25

Advanced Bunny

Hyuna | from Redmi Note 5A

#54

Keren abis
2018-04-20 00:15:51

Rookie Bunny

Firdaushz | from Redmi 4X

#55

Keren Tasikmalaya
2018-04-20 00:56:04

Advanced Bunny

okabahagia | from Redmi 5 Plus

#56

ini yang ditunggu2 akhirna dateng beneran
2018-04-20 01:41:03

Pro Bunny

Ujang Ahmad | from MI 5

#57

gue_dodi
ckckck.. seperti yg saya bilang cuma gimmick.. (soal langit ga bisa kepotret silahkan mampir di tr ...

lah ko d bandingkannya sama hape yg udah d oprek2 sih gan . kalo mau ya bandingkan sama sama dalam kondisi standar dong :)
2018-04-20 03:08:01

Pro Bunny

gue_dodi | from Redmi 4X

#58

Ujang Ahmad
lah ko d bandingkannya sama hape yg udah d oprek2 sih gan . kalo mau ya bandingkan sama sama dalam ...

sama² hape om.. itulah knapa saya bilang cuma gimmick.. anyway makasih dah mampir om...:)
2018-04-20 03:11:53
gila hampir perfect hasilnya
2018-04-20 03:47:06

Rookie Bunny

Maya Nadya | from Redmi 5

#60

super amazing
2018-04-20 21:21:52
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Astro Tobeli

Pro Bunny

  • Followers

    38

  • Threads

    17

  • Replies

    305

  • Points

    3982

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
300.000 member
#KilasBalikMiCommunity
Xiaomi HQ
Instagram Banget
900K
Throw Back with Mi 2018
2 Tahun Mi Community

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list