In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Feedback MIUI

Bunny đại học

sewu suwi | from Redmi Note 8

#11

Chairul Dwi Rahmad Hidayat
untung masih normal

sudah diupgrade kah apa masih stay di miui 10
2020-02-19 11:59:51

Bunny đại học

Fredy Dharmawan | from Redmi Note 8

#12

boros kh
2020-02-19 15:55:20

Bunny mẫu giáo

5266325369 | from Redmi 8A

#13

nungguin udh lama belum update². ada bug di redmi 8a
2020-02-19 19:02:35

Bunny tiểu học

yudi_putra | from Redmi 5 Plus

#14

Iya yah
2020-02-19 20:39:58

Bunny mẫu giáo

5272063875 | from Redmi Note 8

#15

iya jaringan jd g stabil...terus di beberapa apl sering forclose buat main game kerasa bgt naik tturun signyalnyaa ...kan ada pembaruan nihh
2020-02-19 22:34:58

Bunny mẫu giáo

1741319460 | from app

#16

Bug sinyal gak stabil kadang jadi h+ data seluler kdang tidak response
2020-02-20 06:34:57

Bunny tiểu học

koenichiro | from Redmi Note 8

#17

ngga tau ini bug di redmi note 8 aja atau di miui 11.02 tapi ane sering abis maen game status bar berubah jadi item dan ga bisa di pull ke bawah, kalo udah gitu cuma reboot aja yg bisa balikin status bar error tadi 😶😶😶
2020-02-20 07:06:48

Bunny mẫu giáo

1838612511 | from Redmi Note 8

#18

2020-02-20 07:09:54

Bunny trung học

Wahzu | from Redmi Note 8

#19

force close bug nyA
2020-02-22 14:12:37

Bunny mẫu giáo

6291850921 | from Redmi Note 7

#20

kalo kamera depan tidak bisa d buka/ terhubung apa itu penyebab dari update MIUI 11
2020-02-24 06:05:14
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Yogie_96

Rookie Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    2

  • Replies

    4

  • Points

    32

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list