In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Pemberitahuan

Grand Master Bunny

Yahya Asvihany | from MI PLAY

#31

tantan212
Download di UC.. Ga ada PSnya..😌

kok bisa gak ada PSnya bang?
2019-12-17 18:41:20

Pro Bunny

tantan212 | from Redmi 7

#32

Yahya Asvihany
kok bisa gak ada PSnya bang?

Saya pakai miui versi China, gan. Dari sononya mmg ga ada PS. Bisa instal manual PSnya pake google installer sih, tp males lah..😅
2019-12-17 18:53:46

Master Bunny

Igorizer | from Redmi Note 4

#33

trims infonya
2019-12-17 19:19:08

Moderador

ukong Author | from app

#34

Doellah3
Damn,,, baru liat thread nya udah keburu FR duluan Om,,, #penyesalanbukanpendaftaran.

berat sekali komentar nya, lemesin aj om 🤗
2019-12-17 19:23:05

Moderador

ukong Author | from app

#35

Pak Tri
mantab...

Hai Hai 😝
2019-12-17 19:23:37

Moderador

ukong Author | from app

#36

Haimat
sip mang... auto favorit threadnya.

klo nongol tengah malem mulu mang,masuk malem apa jatah rondah😁
2019-12-17 19:24:30

Moderador

FX Mahardika | from app

#37

Yg sering gini di tipe apa sih? Saya pake Redmi 7A, Mi 8 lite, Pocophone ga ngalamin gini
2019-12-17 19:30:02

Moderador

ukong Author | from app

#38

FX Mahardika
Yg sering gini di tipe apa sih? Saya pake Redmi 7A, Mi 8 lite, Pocophone ga ngalamin gini

waduhh lupa nanya ni ke mi fans type apa aj yg eror di Gboard,kmrn si saya pake note 4x um...
2019-12-17 19:35:56

Rookie Bunny

Mber | from Redmi Note 4

#39

Sangat membantu fan berhasil recovery. BRAVO....
2019-12-17 19:39:30

Master Bunny

1827452931 | from Redmi 4A

#40

👍👍👍👍
2019-12-17 19:55:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

ukong

Moderador

  • Followers

    1484

  • Threads

    78

  • Replies

    4678

  • Points

    148965

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Oktober - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Desember - 100 Balasan
Beautiful Wishes
Xiaomi HQ
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
500K
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
900K
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community
Survey Redmi
Challenge Photographer
Tebak Nama Android Q
Eid ul-Fitr Mubarak
X-Men Favorite Medal
X-Men Character Medal

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list