In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

Rookie Bunny

AZIIZ KHUSNUL MUIZ | from Redmi Note 8 Pro

#41

bang kenapa tidak ada logo slow motion di galeri y (bukan aplikasi mi video)?? padahal saya sudah ikuti cara abang dg teliti...???
2019-12-29 17:40:23

Moderador

Rino AP Author |

#42

AZIIZ KHUSNUL MUIZ replied at 2019-12-30 05:40:23
bang kenapa tidak ada logo slow motion di galeri y (bukan aplikasi mi video)?? padahal saya sudah ikuti cara abang dg teliti...???

rekamnya pake mode apa? Kalo mode auto ya gk keluar
2019-12-30 05:14:03
Join Mi Fans Surabaya : http://band.us/@mifanssby

Rookie Bunny

Rin__ | from Redmi S2

#43

kok ngga ada slow motion ya?
2020-01-05 03:29:20

Advanced Bunny

Aroel99 | from Redmi Note 8 Pro

#44

koq beda gan,waktu share trs copy ke file manager gk ad pilihan link atau actual size
2020-01-06 02:20:39

Moderador

Rino AP Author |

#45

1841528722 replied at 2020-01-06 14:20:39
koq beda gan,waktu share trs copy ke file manager gk ad pilihan link atau actual size

Yg mana? di screenshotmu kamu masih belum pencet Copy to atau kalo di Bahasa Indonesia Salin ke
2020-01-06 05:10:16
Join Mi Fans Surabaya : http://band.us/@mifanssby

Advanced Bunny

Aroel99 | from Redmi Note 8 Pro

#46

iya tau setelah salin ad keterangan actual size
2020-01-06 05:20:39

Advanced Bunny

Aroel99 | from Redmi Note 8 Pro

#47

Aroel99
iya tau setelah salin ad keterangan actual size

gk ad keterangan actual size
2020-01-06 06:30:14

Advanced Bunny

fajryan | from Redmi Note 8 Pro

#48

pas generating video nya loading nya nge stuck trus , gimana ya device nya redmi note 8 pro
2020-01-07 23:51:43

Rookie Bunny

1723791565 | from Redmi Note 8

#49

pake gcam beres 😅
2020-01-08 14:02:11
Invalid floor, the posts have been deleted #50
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Rino AP

Moderador

Beta Tester
Check-in 3 jours
Ahli korektor
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Juli - 100 Balasan
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
Global Community
better together slogan
Global Community
better together with friends
Puzzle Master

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list