In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

Invalid floor, the posts have been deleted #31

Rookie Bunny

tayao | from Redmi Note 8

#32

thanks untuk triknya
2019-12-03 20:05:47

Advanced Bunny

Galut | from Redmi Note 8

#33

🤔... ribet
2019-12-04 10:01:01

Advanced Bunny

VotiveBet16 | from Redmi Note 6 Pro

#34

mantap
2019-12-09 15:46:56

Grand Master Bunny

YUSUF NUR FAUZAN | from Redmi Note 4

#35

Baru tau sih Slow Motion Redmi Note 8 ini, di MIUI 10 setelah ambil video Slow Motion lalu bisa diedit bagian frame yang akan jadi slow dan nggak habis itu bisa disave. Ada 2 video juga sih yang asli dan hasil editnya. Di MIUI 11 apa beda om?
2019-12-16 20:29:15

Rookie Bunny

1582736881 | from Redmi Note 8

#36

Ijin nyoba gan
2019-12-17 07:45:02

Rookie Bunny

inabulbul007 | from Redmi Note 8

#37

nice work 👍
2019-12-18 12:35:53

Advanced Bunny

Dwi Moreno | from Mi A1

#38

YUSUF NUR FAUZAN
Redmi Note 8 ane belum update ke MIUI 11 nih hehe. Masih di MIUI 10.

masih kawatir batre boros di mui 11
2019-12-19 04:10:37

Rookie Bunny

youbrey | from Redmi Note 8

#39

ga ada cara yg auto gitu ga kayak punya tetangga? ribet nih banyak anunya.
2019-12-24 20:11:47

Rookie Bunny

5253661556 | from Redmi Note 8

#40

generating videonya gak muncul, yang ada "tidak dapat menyimpan video". gimana gan?
2019-12-28 23:36:27
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Rino AP

Moderador

Beta Tester
Check-in 3 jours
Ahli korektor
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Juli - 100 Balasan
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
Global Community
better together slogan
Global Community
better together with friends
Puzzle Master

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list