In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

Invalid floor, the posts have been deleted #21
Invalid floor, the posts have been deleted #22

Advanced Bunny

MarcellPhonegraph | from Redmi Note 8 Pro

#23

kenalin doi nya dong 😂😂😂 ,,, becanda gan.
memang bagus kok kualitas hasil fotonya dan tentunya dengan pengambilan angle yang pas pasti dapat foto yang bagus pula.,,,. oya di Reno8 emg gk ada ya mengatur level blur nya setelah di foto?
karena kalau di Reno8Pro sudah ada pengaturannya kok, seperti di bawah ini
2019-11-26 11:15:34
MarcellPhonegraph
Bagus ternyata hasilnya
2019-11-26 12:08:11

Pro Bunny

Egar Author |

#25

MarcellPhonegraph replied at 2019-11-26 23:15:34
kenalin doi nya dong 😂😂😂 ,,, becanda gan.
memang bagus kok kualitas hasil fotonya dan tentunya dengan pengambilan angle yang pas pasti dapat foto yang bagus pula.,,,. oya di Reno8 emg gk ada ya mengatur level blur nya setelah di foto?
karena kalau di Reno8Pro sudah ada pengaturannya kok, seperti di bawah ini

tidak ada broh. gw ud bandingin langsung dengan Redmi Note 8 Pro.
selain fitur ini hilang, fitur filter Sky juga absen di Redmi Note 8.
2019-11-26 15:01:32

Master Bunny

ɑɗiɛɳ | from Redmi 6A

#26

owesome..
2019-11-26 15:50:03

Master Bunny

Chen Jin Xing | from MI 6

#27

Awesome shots👍
2019-11-26 16:04:41

Rookie Bunny

6268370203 | from Redmi Note 8 Pro

#28

😍😍😍
2019-11-26 16:42:49

Master Bunny

Riyan181 | from Redmi Note 4

#29

Amazing ..
2019-11-26 17:28:54
cantik koq....pake camera APA Aja....tetep cantik....
2019-11-26 17:45:25
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Egar

Pro Bunny

  • Followers

    119

  • Threads

    27

  • Replies

    36

  • Points

    1563

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Color Your Planet
Throw Back with Mi 2018
Name The Color

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list