In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 4X

[Diskusi] android 10 & MIUI

2019-10-12 11:10:15
119 4
Assalamualaikum, agan2 kan android 10 udh rilis nih dan denger2 google nyuruh ke developer untuk upgrade ke android 10 apakah nanti r4x bakal kebagian ??
Dan r4x mentok dimiui 10 aja apa lanjut sampe miui 11??
Terimakasih
2019-10-12 11:10:15
Favorites RateRate

Master Bunny

cholid_92 | from Mi A2 Lite

#1

r4x lanjut MIUI 11 dengan Android nougat
2019-10-12 11:57:38

Semi Pro Bunny

Trinandeya | from Redmi 5 Plus

#2

gabakal dapet android 10.
redmi 5 plus aja gadapet pie gimana mau dapet android Q
2019-10-12 16:38:12

Grand Master Bunny

Haimat | from Redmi 4X

#3

untuk custom rom (di luar MIUI) paling tinggi masih di android pie. klo MIUI 11, ya mending saya temenin nunggu, klo ada update ya syukur, gak dapet ya udah. hehehe
2019-10-13 22:31:56

Banned

q1855645351 | from app

#4

Redmi itu kasih 1x naik android nya misal android 7 naik jadi 8 , 8 jadi 9 , 9 jadi 10 kalau miui kemungkinan selalu dpt update selama vendor kasih
2019-10-18 13:47:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1762536907

Advanced Bunny

  • Followers

    2

  • Threads

    11

  • Replies

    27

  • Points

    266

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list