In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

Advanced Bunny

Meii305 Author | from Redmi Note 6 Pro

#11

LiemFS.ID
Kalau dia pakai API milik Youtube, pasti gak lama ini diblock API Key nya sama Google, tapi kalau dia pakai API pihak ketiga, mungkin bisa bertahan lama ini fitur

nah itu gan yg saya kurang tau .. hehe
2019-08-21 08:15:31

Advanced Bunny

Meii305 Author | from Redmi Note 6 Pro

#12

6232017618
gak bisa di download, perlu do tingkatkan

iyaa gan betull sekalii
2019-08-21 08:15:50

Advanced Bunny

Meii305 Author | from Redmi Note 6 Pro

#13

nyongq
bisa didownload gak gan ?

belum bisa gan
2019-08-21 08:16:14

Rookie Bunny

ridoansory | from Redmi Note 7

#14

sama kayak aplikasi snaptube,tetapi snaptube bisa ngedownload mp3 maupun videonya
2019-08-21 08:29:42

Advanced Bunny

6231117068 | from Redmi 6

#15

dan bisa di download jg bro
2019-08-21 08:33:27

Advanced Bunny

ariyantopunk | from Redmi 4X

#16

jadi lebih smooth
2019-08-21 08:35:04

Advanced Bunny

Meii305 Author | from Redmi Note 6 Pro

#17

6231117068
dan bisa di download jg bro

caranya gimana gan kok saya blum tau mlah
2019-08-21 08:39:52

Rookie Bunny

Anndri_Art | from Redmi 6

#18

mantepp
2019-08-21 10:03:21

Advanced Bunny

lanang Gh1864469835 | from Redmi Note 5

#19

waah mksh infona
2019-08-21 11:03:16

Master Bunny

LiemFS.ID | from app

#20

Meii305
nah itu gan yg saya kurang tau .. hehe

Ah ternyata cuma WebBrowser biasa diimplementasikan kedalam Mi Music , kirain aja dia buat player music ambil source dari YouTube
2019-08-21 12:49:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Meii305

Advanced Bunny

  • Followers

    6

  • Threads

    14

  • Replies

    52

  • Points

    236

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list