In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tanya Jawab] UPDATE KE MIUI 10.3.10 ANDROID PIE BOROS

2019-07-14 14:23:51
542 17
Kenapa ya setelah update boros bngt ? Ada yg ngerasain jg kh ? Dari 100% ke 80% skrng gaad pee jamman malah paling 30 menit aja
2019-07-14 14:23:51
Favorites RateRate

Rookie Bunny

6162182641 | from Redmi 6A

#1

yang sabar
2019-07-14 18:02:38

Advanced Bunny

1888099023 | from Redmi Note 5

#2

pemindai wifi x aktif trus
2019-07-14 18:24:14

Master Bunny

Ramanda Nizar | from Redmi 7

#3

Saya enggak tuh, MIUI 10.3.1.0 Redmi 7
2019-07-14 18:37:06

Rookie Bunny

6220502226 Author | from Redmi Note 5

#4

Ramanda Nizar
Saya enggak tuh, MIUI 10.3.1.0 Redmi 7

ah masa sih gan ,kok ane malah boros ya
2019-07-14 18:39:20

Grand Master Bunny

TJ-wunata | from Redmi Note 5

#5

6220502226
ah masa sih gan ,kok ane malah boros ya

saya nga tuh RN5 10.3.1.0 lihat perbedaannya di bar sinyal network selular punya saya bersih tanpa drop
2019-07-14 20:06:32

Rookie Bunny

6220502226 Author | from Redmi Note 5

#6

TJ-wunata
saya nga tuh RN5 10.3.1.0 lihat perbedaannya di bar sinyal network selular punya saya bersih tanpa drop

tapi screen on ente jarang di nyalain , kalo ane full nyala trs
2019-07-14 20:07:27

Advanced Bunny

Ibnu Vicky | from Redmi Note 5

#7

bentar dulu nihh,,,,, itu pemakaian buat apa aja yaa??
2019-07-15 01:13:47

Rookie Bunny

6220502226 Author | from Redmi Note 5

#8

Ibnu Vicky
bentar dulu nihh,,,,, itu pemakaian buat apa aja yaa??

sosmed doang
2019-07-15 01:18:51

Advanced Bunny

futragalau | from Redmi Note 5A

#9

gpsnya slalu hidup bgaimna gk boros
2019-07-15 02:20:01

Rookie Bunny

6220502226 Author | from Redmi Note 5

#10

6172219947
gpsnya slalu hidup bgaimna gk boros

hidup gimana , ini aja mati terus 😅
2019-07-15 02:35:07
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6220502226

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    6

  • Points

    23

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list