In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 7

[Diskusi] MIUI 10.3.6 UPDATE BARU

2019-06-21 02:01:34
8158 130

Advanced Bunny

1902278517 | from app

#61

bantu Link nya dong
2019-06-21 08:40:34

Advanced Bunny

Iwan Bakpow | from Redmi Note 7

#62

kuncung
di mi video , download masih putih

mi video aku nonaktifkan gan wkwkk.. bnyk iklan soalnya..
2019-06-21 08:44:16

Advanced Bunny

1902278517 | from app

#63

bagi Link nya donh buat yg blm up ni
2019-06-21 08:44:45

Rookie Bunny

1747959969 | from Redmi Note 7

#64

Setiyo Agus Nugroho
notifikasi sudah bisa kah? tidak hilang?

masih hilang
2019-06-21 08:51:32

Wizard Bunny

kuncung | from Redmi Note 7

#65

ada yang tau tema yang logo sms nya itu ada tulisan hello, punyaku habis update malah hilang kayaknya tema itu....
lupa namanya...
2019-06-21 09:37:18

Rookie Bunny

ocky wibowo | from Redmi 5A

#66

belum dapet update
2019-06-21 09:46:39

Pro Bunny

Ikhlas Rahmad Daulay | from Redmi Note 5

#67

masih tunggu antrian.
2019-06-21 09:53:48

Advanced Bunny

Masih awam | from Redmi Note 7

#68

habis up kok kalau pakai mi community jadi agak lag khususnya kalau liat gambar.atau gua aja yang gitu
2019-06-21 10:08:51

Rookie Bunny

1637574101 | from Redmi Note 7

#69

ada dark mode nya gan,, mantull
2019-06-21 10:09:49

Advanced Bunny

Setiyo Agus Nugroho | from Redmi Note 7

#70

1747959969
masih hilang

huhuhu, kapan ini dibenerinnya sama pihak devnya
2019-06-21 10:12:42
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

raflihk

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    171

  • Points

    553

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list