In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 7

[Diskusi] MIUI 10.3.6 UPDATE BARU

2019-06-21 02:01:34
8035 130

Advanced Bunny

Luneth | from Redmi Note 7

#11

6205885611
fps drop banget

untuk update an sekarang gmn gan, udah mending kah? ane belom kelar download
2019-06-21 03:16:31

Advanced Bunny

Ahmad D. | from Redmi Note 7

#12

yg udah update, dark mode sudah tersedia jga..
cek setting dispkay/tampilan
2019-06-21 03:25:37

Pro Bunny

Siswandi | from Redmi 4

#13

wih canggih....
2019-06-21 03:27:27

Advanced Bunny

raflihk Author | from Redmi Note 7

#14

Luneth
untuk update an sekarang gmn gan, udah mending kah? ane belom kelar download

udah lancar gan, tapi gak tau ini udh peforma terbaiknya atau bukan tapi Alhamdulillah udah gak lag lagi
2019-06-21 03:28:04

Rookie Bunny

Andreas Asatera | from Redmi Note 7

#15

Ahmad D.
yg udah update, dark mode sudah tersedia jga..
cek setting dispkay/tampilan

mantaab hehe
oiya, fitur ambient display itu fitur baru apa lama si?
terus fungsinya gimana ya, kok saya gada efeknya
2019-06-21 03:31:58

Advanced Bunny

Fakhrurozi Ramadhan | from Redmi Note 7

#16

update paling baru kah ini?
2019-06-21 04:20:18

Beta Team-Global

NEAR_MI | from Redmi Note 6 Pro

#17

Selamat menikmati pembaruan
2019-06-21 04:26:17

Wizard Bunny

kuncung | from Redmi Note 7

#18

black mode nya sudah ada blm?
2019-06-21 04:27:09

Advanced Bunny

Rizkal Nahumarury | from Redmi Note 7

#19

kuncung
black mode nya sudah ada blm?

udah ada kok,,, msh di cek prbhnnya apa aj
2019-06-21 05:22:32

Advanced Bunny

Iwan Bakpow | from Redmi Note 7

#20

kuncung
black mode nya sudah ada blm?

black mode gan.. ready stok.. wkwkwk.
2019-06-21 05:25:30
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

raflihk

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    171

  • Points

    553

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list