In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Feedbacks

Rookie Bunny

6217776796 | from Mi 9T

#31

mi9t same Issue with Audi. the Android auto tried to connect but disconnect. no dual apps
2019-07-07 16:03:06
Same issue here.. Mi 9t running latest Miui 10.3.8.0 and it's still not working. When i plug it in the car nothing happens. Seems like AA wants to start for a split of a second, and then nothing... My other two android devices work just fine (galaxy s8 and Nokia 7 plus)
2019-07-08 15:44:58

Advanced Bunny

mara- Author |

#33

@abhinav12321

Did you discuss this with your team?

@mezba016

Please unmark this thread as "more info needed". All relevant info is provided.



2019-07-08 17:43:52
If log files are needed from other users as well, please let me know and I will provide one from my phone. Otherwise pls take the "More info needed" off, to increase the problem visibility for the devs.
2019-07-09 07:46:14

Rookie Bunny

6215569446 | from mobile

#35

JayT
Same issue here.

Application launches shortly then closes.

Hi JayT,
Love the imagination you have with the hotspot and the old phone... xD

Hope they fix it!
2019-07-09 08:34:22

Rookie Bunny

6215569446 | from mobile

#36

Same problem here. Hope you can solve it!
2019-07-09 08:35:56
same here on my 9t, GlobalROM 10.3.8 Stable version, was working on MI a2Lite flawlessly, I tried everything with no success, the resolution of phone I didnt try it yet, hope dev team can make this work asap, cause GOOGLE as MI support said is NOT the problem.
Regards
2019-07-09 09:06:21
Invalid floor, the posts have been deleted #38
Hi,

Got a MI 9T since one week.
I tried everytihng to connect it to my polo via Android Auto / AppConnect using USB.
- Differents cables
- Reset facto
- Just android auto after reset...

Nothing.. please help !! my old phone is huawey 9 lite and got no prob. whith it....
2019-07-09 10:45:38

Rookie Bunny

231586193 | from Mi 9T

#40

same problem with my mi9t and volvo. it worked fine with my previous xiaomi phone
2019-07-09 11:10:39
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

mara-

Advanced Bunny

  • Followers

    39

  • Threads

    3

  • Replies

    29

  • Points

    137

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list