In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

Rookie Bunny

ave niena | from Redmi Note 6 Pro

#21

saya jg lbh suka mode fs,  layar lbh lega,  dan jari gak ketarik2 krn mau back u tinggal tarik dikit dari kanan atau kiri aja.  alhamdulillah di Reno 6 pro saya aman2 aja.  mgkn bener kata romandhoni Ram nya mau penuh jd ngelag
2019-01-26 09:10:19

Advanced Bunny

wiamstark Author | from Redmi Note 5

#22

romandhoni
mungkin penggunaan RAM hampir penuh makanya agak ngelag coba kurangi/ tutup aplikasi, bisa juga laya ...

ram masih sisa 1gb lebih gan
2019-01-26 09:30:31

Pro Bunny

Tredy Yuncent | from Redmi S2

#23

coba swipe nya slow aja, mungkin RAM atau ROM agan kepenuhan, jadinya agak ngelag.
2019-01-26 10:26:04

Pro Bunny

Hendra Rasyid | from Redmi Note 5

#24

itu betul, saya juga gitu gan. mulai miui 10.1
2019-01-26 10:39:38

Pro Bunny

Anik_69 | from MI 5

#25

Kok saya normal² aja yaa
2019-01-26 11:52:58

Advanced Bunny

hadi ogep | from Redmi Note 5

#26

di saya lancar aja
2019-01-26 12:22:30

Pro Bunny

Mitachul Jannah | from Redmi 5

#27

sya memakai mode full screen
tidak ada masalah sejauh ini & enak² aja
2019-01-26 12:59:49

Rookie Bunny

1797482987 | from Redmi Note 4

#28

lancar gacor
2019-01-26 13:03:35

Master Bunny

1704930967 | from Redmi 4X

#29

Redmo4xxxxxxxxxx
2019-01-26 16:06:31

Master Bunny

nomertiga | from Redmi Note 5

#30

mode full screen nya ada bug kayaknya, makanya ane tetep pake button
2019-01-26 16:52:03
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

wiamstark

Advanced Bunny

  • Followers

    4

  • Threads

    6

  • Replies

    29

  • Points

    149

Newbie Member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list