In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Bincang

Rookie Bunny

ariadi_ad | from Redmi 4A

#21

kalo misalkan ganti TS redmi 2 berapa ya??
2018-06-01 00:28:53

Advanced Bunny

MI•018 | from Mi A1

#22

kalo bukan garansi tam bisa benerin disini gak ya? tp hpnya global version.
2018-06-01 00:38:26

Advanced Bunny

Dedy Mrp | from Mi A1

#23

Teknisinya pake kaos logo Huawei.
2018-06-01 00:52:32

SATPAM

Sigit Setyo Nugroho Author | from Redmi Note 4

#24

Dedy Mrp
Teknisinya pake kaos logo Huawei.

UnicomCare itu SC Multibrand om, gak cuman Xiaomi
2018-06-01 01:13:20

SATPAM

Sigit Setyo Nugroho Author | from Redmi Note 4

#25

MI•018
kalo bukan garansi tam bisa benerin disini gak ya? tp hpnya global version.

nggak bisa
2018-06-01 01:13:47

SATPAM

Sigit Setyo Nugroho Author | from Redmi Note 4

#26

ariadi_ad
kalo misalkan ganti TS redmi 2 berapa ya??

saya gak kerja di SC. langsung kontak mereka aja
2018-06-01 01:14:15

Moderator

Roesmanarulita | from MI 5

#27

Wah baik sekali mereka
2018-06-01 01:19:09

Grand Master Bunny

Risdaman | from Redmi Note 4

#28

Anda untung ditangani dengan baik, tetapi lebih beruntung yang ponselnya tidak pernah bermasalah:)
2018-06-01 01:28:00

Semi Pro Bunny

HUNK NERRODIN | from Redmi 5

#29

walah di kusumanegara ada service centernya to mas? lha di jalan brigjen katamso katanya ads service center itu di jogjatronik atau dimana? keren mas.
2018-06-01 01:31:32

SATPAM

Sigit Setyo Nugroho Author | from Redmi Note 4

#30

HUNK NERRODIN
walah di kusumanegara ada service centernya to mas? lha di jalan brigjen katamso katanya ads service ...

yang di kusumanegara itu UnicomCare Multibrand kalo yang di brigjen katamso Mi Exclusive Service Center, bukan didalem jogjatroniknya
2018-06-01 01:36:55
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Mi Explorers
Penulis Terlatih
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Juli - 100 Balasan
Agustus - 100 Balasan
September - 100 Balasan
Oktober - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Desember - 100 Balasan
July-100 replies in a month
Kolumnis
50.000 Pengguna
Dirgahayu ke-72 Indonesia
Newbie Member
150.000 Pengguna
HANSIP
Beautiful Wishes
300.000 member
500K
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
Throw Back with Mi 2018
Challenge Photographer

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list