In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note

[Tips] HP yang saya pakai xiaomi redmi not 5A

2018-02-14 20:48:32
777 10

Cakep nih buat di update,soalnya fotonya bagus banget,saya pakai HP Xiaomi redmi not 5A,apakah anda memakai HP sama dengan saya
2018-02-14 20:48:32
Favorites RateRate

Advanced Bunny

1790235449 Author | from Redmi Note 5A

#1

saya memakai HP redmi not 5A,kameranya sangat bagus,dan ukurannya juga lumayan besar
2018-02-14 20:49:48

Advanced Bunny

1790235449 Author | from Redmi Note 5A

#2

pokoknya keren deh HPnya
2018-02-14 20:50:07

Advanced Bunny

1790235449 Author | from Redmi Note 5A

#3

apakah ada yang menggunakan HP not 3s,itu kameranya juga bagus
2018-02-14 20:51:39

Master Bunny

Chinito | from Mi A1

#4

wow! Nature! Love it! Sorry but would you be able to use English so we can respond appropriately?
If you took that picture using your Mi phone, it was great!
2018-02-14 21:47:21

Advanced Bunny

1790235449 Author | from Redmi Note 5A

#5

yes yes.
i will use English,although not very understand hehehe
2018-02-14 22:12:46

Master Bunny

Chinito | from Mi A1

#6

1790235449
yes yes.
i will use English,although not very understand hehehe

No it's okay! We're here to understand at our best hehe.
2018-02-14 22:19:03

Advanced Bunny

1790235449 Author | from Redmi Note 5A

#7

thank you already yes i want to sleep already late at 23.59 hours
2018-02-14 22:29:28

Semi Pro Bunny

NyomanPatra | from Redmi Note 2

#8

slow speed capture, nice photos
2018-02-16 11:07:35

Rookie Bunny

1790167821 | from Redmi Note 5A Prime

#9

ada masalah dengan hasil speaker atau hasil rekaman di app smule dll gak...??? coz hp saya baru note 5 A prime hasil suara na gak bagus
2018-02-17 12:52:30

Advanced Bunny

1790235449 Author | from Redmi Note 5A

#10

1790167821
ada masalah dengan hasil speaker atau hasil rekaman di app smule dll gak...??? coz hp saya baru note ...

kamera bagus suara juga besar
2018-02-18 18:30:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
  • Followers

    26

  • Threads

    7

  • Replies

    34

  • Points

    277

Aktywny 3 dni pod rząd

Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list