In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 5

[Tanya Jawab] minta pengetahuannya dong!

2019-11-14 01:35:04
227 4
kok gak ada fitur ambient display ya di MIUI 11 ?
2019-11-14 01:35:04
Favorites RateRate

Pro Bunny

FEBBIARDANI | from Redmi 5A

#1

pastinnyavDisesuaikan dengan device nya
2019-11-14 04:20:02

Advanced Bunny

adefo | from Redmi 5

#2

ambient apaan ya?
2019-11-14 22:05:54

Advanced Bunny

alfizy | from Redmi 5

#3

ambient display paling khusus untuk layar xiaomi /redmi yang sudah amoled
2019-11-14 23:42:36

Advanced Bunny

begenk_sullivan | from Redmi 7

#4

ambeien jg bsa di idupin lewat opsi pngembang,tp ngga ngaruh jg menurut saya gan,mnding ngga usah pke ambien
saya pke redmi 7 jg ngga saya idupin,prnah sekali tp tampilan nya jdi kya pas miui 10
dan ambien itu buat yg layar amoled dan versi androin 10
kita android 10 ke bawah doa aja smg bsa dpt update lg buat bsa ngdupin ambien 😁😁😁
klo ngga protes aja ke xiaomi lwat feedback 😂
2019-11-15 08:10:15
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Ridwan As.

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    9

  • Replies

    6

  • Points

    118

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list