In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Aksesoris

[Tanya Jawab] redmi airdots saya knapa tulisannya redmi bukan MI

2019-07-26 11:15:43
982 8
2019-07-26 11:15:43
Favorites RateRate

Rookie Bunny

6225224733 Author | from app

#1

tolong ya
2019-07-26 11:16:17

Master Bunny

ekshter | from MI 6

#2

airdots yang model punya agan itu ada 2 varian deh sepertinya cmn no. seriesnya blm pham jg sih! yg jlas dr harga beda itu aja yg kelihatan ,,coba agan cek di official store yang regional china!
2019-07-26 11:52:21

Pro Bunny

Apret | from Redmi Note 5A

#3

lah iya ya , baru tau ane haha
2019-07-26 13:23:00

Master Bunny

Ahsan Reza Pratama | from Redmi Note 5

#4

jelas beda kalo MI ya Mi airdots, Kalo Redmi ya Redmi Airdots
2019-07-26 15:03:03

Grand Master Bunny

daniel675 | from MIX 3

#5

sec harganya pun beda jauh
2019-07-26 15:48:00

Advanced Bunny

V | from Redmi Note 7

#6

kalo ga salah, kalau varian Redmi Airdots itu masih physical button jadi masih diteken gitu tombolnya. kalo varian Mi Airdots dia udah touch botton jadi udah gausah di pencet lagi. mohon koreksinya kalo salah :)
2019-07-26 17:18:17

Advanced Bunny

Sagiri797 | from Redmi Note 7

#7

berarti punya agan kek versi lite gitu, ya sama kek serie hp nya redmi dan mi beda segmen
2019-07-26 19:54:26

Advanced Bunny

1907193036 | from MI 8

#8

kalau mi airdots warna putih, kalau hitam redmi airdots, kalau tidak salah sih begitu
2019-08-31 11:39:54
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6225224733

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    2

  • Replies

    1

  • Points

    13

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list